Maxi card

Maxi card.

Maxi partner Card

Iskoristite priliku i postanite korisnik „MAXI Partner Card“ programa! Sakupljajte nagradne bodove i ostvarite korisne uštede! Kupujući u MAXI prodavaonicama za svakih potrošenih 10 KM dobivate jedan nagradni bod na svoju karticu. Kada sakupite 50 bodova ostvarujete pravo na popust u iznosu od 10% na jednokratnu kupovinu do 500 KM u jednoj od MAXI prodavaonica. Nakon što iskoristite kupovinu uz popust, bodove sakupljate iz početka sve dok ih ponovo ne sakupite 50, čime se ostvaruje pravo na novih 10% popusta.

Redovite mjesečne kupovine u MAXI prodavaonicama Vam mogu donijeti značajne godišnje uštede: uz sakupljanje bodova unutar 12 mjeseci možete ostvariti i više od jedne „besplatne“ mjesečne kupovine, što je pogodnost koju svakako treba iskoristiti!

Sada još jeftinije kupujte artikle iz bogatog asortimana Vaših MAXI prodavaonica.
Popunite prijavnicu, a kada preuzmete karticu krenite u kupovinu koja vam donosi nagradne bodove!

 • MAXI PARTNER CARD KARTICA ZA ŠTEDLJIVU KUPOVINU!
 • Uštedite 10% kupujući u MAXI prodavaonicama!
 • Uzmite svoju MAXI Partner Card, sakupljajte bodove i ostvarite popuste!

maxi

Pristupnicu zatražite u najbližoj Maxi trgovini!

PRAVILNIK O POPUSTU "MAXI Partner Card" PROGRAMA

Dana 01.04.2014.g. poduzeće MAXI d.o.o. donosi odluku o popustu temeljem "MAXI Partner Card" PROGRAMA sa sljedećim pravilima:

 1. MAXI d.o.o. Orašje, VIII ulica broj 44, ID broj: 254000460008 vlasnik je „MAXI Partner Card" - programa i zadržava pravo da u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave promijeni ili u potpunosti ukine ova pravila. Korisnik kartice „MAXI Partner Card, - suglasan je s pravilnikom što potvrđuje prilikom preuzimanja i prvog korištenja kartice pri kupovini.
 2. Sakupljanje bodova i ostvarenje prava na popust od 10% ostvaruje se na kupovine koje je korisnik ostvario u bilo kojoj MAXI prodavaonici u vlasništvu MAXI d.o.o. Orašje.
 3. „MAXI Partner Card" nije sredstvo plaćanja već isključivo služi za sakupljanje bodova temeljem obavljenih kupovina unutar MAXI prodavaonica, te za ostvarivanje prava na jednokratnu kupovinu s popustom od 10% temeljenog na kriterijima iz ovog Pravilnika.
 4. Pristupanje programu „MAXI Partner Card“ je besplatno, a pristupatelj – korisnik „MAXI Partner Card“ programa – može postati svaka punoljetna osoba koja prethodno ispuni pristupnicu i preda je na blagajni bilo koje MAXI prodavaonice.
 5. Podatke korisnika iz pristupnice MAXI d.o.o. koristi isključivo u svrhu evidencije prikupljenih bodova te za informacije korisnika o različitim akcijama i popustima koje će organizirati firma MAXI d.o.o. unutar MAXI prodavaonica.
 6. Korisnik kartice „MAXI Partner Card" sakuplja bodove na osnovu ostvarenih kupovina unutar bilo koje MAXI prodavaonice. Pravo na jedan bod postiže se uz uvjet da je korisnik kupio robe u vrijednosti od minimalno 10 KM. Na svakih dodatnih 10 KM dobije se po još jedan bod.
 7. Mogućnost sakupljanja bodova počinje od trenutka izdavanja „MAXI Partner Card" kartice što se ostvaruje 5 dana nakon popunjavanja pristupnice odnosno s trenutkom unošenja podataka korisnika u sistem - čime se korisniku otvara „MAXI Partner Card" račun na kojem sakuplja bodove.
 8. Korisnik kartice „MAXI Partner Card" stječe pravo sakupljanja bodova kupnjom robe u maloprodaji bilo koje MAXI prodavaonice uz uvjet da je prilikom plaćanja gotovinom ili nekom karticom ostvario kupnju iznad minimalnih 10 KM (definiranih ovim Pravilnikom) te da je blagajniku najavio da posjeduje ,, MAXI Partner Card" karticu koja se za ostvarivanje prava na bodove mora provući kroz blagajnu prilikom izrade računa za kupovinu.
 9. Bodovi se mogu dobiti samo prilikom plaćanja kupovine i njihov naknadni upis nije moguć.
 10. Korisnik koji sakupi 50 bodova može uz najavu prilikom izrade računa za željenu kupovinu ostvariti popust u iznosu od 10 % na odabranu kupovinu. Maksimalan iznos za jednokratnu kupovinu s popustom od 10% ne može biti veći od 500,00 KM. Kod kupovine koju je kupac izabrao za kupnju s popustom - popust se ne odobrava na cigarete, te robu koja je na akciji.
 11. Nakon korištenja bodova za popust - bodovi iznad 50 na „MAXI Partner Card" računu - ostaju za sljedeće korištenje odnosno prikupljanje, a 50 bodova koji su iskorišteni za jednokratnu kupovinu s popustom se brišu sa ,,MAXI Partner Card" - računa korisnika.
 12. Kod realizacije kupovine robe s popustom od 10% na temelju prikupljenih 50 bodova ne ostvaruju se novi bodovi. Novi se bodovi ponovo prikupljaju na „MAXI Partner Card" računu prilikom sljedeće kupovine koja mora biti iznad minimalnih 10 KM.
 13. Bodovi se moraju iskoristiti unutar 12 mjeseci računajući s mjesecom izdavanja kartice kao početnim. Nakon završenih 12 mjeseci automatski se brišu bodovi prvog mjeseca razdoblja i dodaju bodovi novog mjeseca - kako bi se dobilo novo 12 mjesečno razdoblje. Uglavnom na kartici ostaju bodovi neiskorišteni u posljednjih 12 mjeseci koji se mogu koristiti za pravo ostvarivanja popusta od 10 %.
 14. Kartica je neprenosiva na drugu osobu i njezin rok valjanosti je 3 godine ako je izdavatelj shodno mogućnostima ovog Pravilnika nije ranije povukao iz opticaja ili promijenio elemente ovih pravila - uz prethodnu obavijest korisniku.
 15. Prilikom ostvarivanja prava na 10% popusta kod kupovine i plaćanja korisnik je uz predočenje „MAXI Partner Card" dužan na traženje blagajnika predočiti neki od valjanih osobnih dokumenata (osobna karta ili putovnica).
 16. U slučaju promjene osobnih podataka, gubitka ili krađe kartice „MAXI Partner Card" korisnik je dužan o tome obavijestiti izdavatelja na telefon +387 31/719 000 ili na blagajni bilo koje MAXI prodavaonice. Izdavatelj nije odgovoran za neiskorištene bodove na ukradenoj ili izgubljenoj kartici.
 17. Korisnik u svakom trenutku može provjeriti stanje svojih bodova na svakom prodajnom mjestu poduzeća MAXI d.o.o.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Prihvaćam neophodno Prihvati oznaceno