Posao u Maxi-u

Posao u Maxi-u.

Otvoreni natječaji

Pekara Kajzerica u svoj tim poziva sve koji se prepoznaju u jednoj ili više od ovih karakteristika: vrijedni i radišni, vole raditi u timu, hrana im je poseban doživljaj, a uz to gaje ljubav prema pekarstvu i pekarskim delicijama.

Posao u Maxi-u

Maxi Market dio je grupacije Maxi Orašje koja uspješno posluje 25 godina i zapošljava preko 300 radnika u svojim djelatnostima maloprodaje, veleprodaje, proizvodnje i ugostiteljstva te je jedna od vodećih tvrtki u regiji. Kroz naše razne djelatnosti zaposlenicima se pruža mogućnost napredovanja unutar tvrtke na raznim pozicijama i djelatnostima. U Maxi-u smo svjesni da su naši djelatnici najznačajniji ključ uspjeha. Zbog toga nastojimo pružiti sigurno i poticajno radno okruženje te mogućnost ostvarenja profesionalnih ciljeva u kojem će njihov doprinos biti prepoznat i primjereno vrednovan. S konstantnim rastom poslovanja redovito smo u potrazi za talentiranim, vrijednim i ambicioznim zaposlenicima, te pozivamo sve koji se prepoznaju da nam se jave s otvorenom molbom.

karijera

Prednosti zaposlenja u Kajzerici

  • prijateljsko okruženje
  • razvoj i napredak
  • stimulativna primanja
  • timska suradnja

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: