Ovaj neodoljivi desert osvoji svakog čokoljupca! Dočekajte svoje najdraže goste ovim moćnim browniesima u kombinaciji s kupinama!
Sastojci
200 g tamne čokolade idealno 70% kakaa
150 g maslaca
200 g smeđeg šećera
3 velika jaja
75 g glatkog brašna
1 žlica kakao praha
200 g kupina
Priprema
Namastite i obložite četvrtasti kalup za tortu promjera 23 cm. Zagrijte pećnicu na 200℃/180℃ s uključenim ventilatorom.
Izlomite čokoladu na komadiće i stavite u zdjelu iznad tave s vrućom vodom s maslacem. Lagano zagrijte, miješajući dok se ne otopi i sjedini.
Maknite posudu s vatre. dodati šećer i dobro promiješati. Dodajte jedno po jedno jaje i umutite. (Ako je smjesa jako vruća ostavite da se malo ohladi prije dodavanja jaja.)
U zdjelu prospite brašno i kakao prah i pomiješajte da se sjedine.
Izlijte u pripremljeni kalup za torte i ravnomjerno rasporedite kupine po površini.
Pecite oko 30 minuta. Ohladiti u limu. Izrežite na kvadrate za posluživanje.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: